Winter BOB kost vier chauffeurs hun rijbewijs

Er zijn nog altijd een paar chauffeurs die niet begrepen hebben dat (alcohol) drinken en rijden niet samengaan. Bij drie Winter BOB controles werden opnieuw vier rijbewijzen voor 15 dagen ingetrokken. Drie voor een te hoog alcoholgehalte, een vierde voor druggebruik gecombineerd met rijden.

In het totaal werden 522 bestuurders gecontroleerd tijdens controles op 6 en 7 januari in Wemmel, Asse en Opwijk. Naast vier bestuurders wiens rijbewijs voor 15 dagen werd ingetrokken waren er ook nog twee die hun rijbewijs voor 3 uur en twee die hun rijbewijs voor 6 uur mochten inleveren. Bovendien werden nog een aantal PV’s opgemaakt voor o.m. het nalaten van de technische controle en het rijden zonder gordel.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...