Werken in de Heuvelstraat

De firma Visser & Smit Hanab nv dient, in opdracht van Farys, de verbinding te maken met de nieuwe drinkwaterleiding t.h.v. de uitmonding van de Heuvelstraat met de Gentsesteenweg. Om deze werken uit te kunnen voeren, wordt de weg gedurende 5 werkdagen afgesloten in de periode van 15 t.e.m. 31 januari. Er wordt een omleiding voorzien via de Groenstraat.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...