Eveline De Ridder is mede-eigenaar van Whyte

Waar kent u het Communicatiebureau Whyte van? Inderdaad, Bart De Pauw deed een beroep op Whyte voor advies over zijn communicatie over zijn (al of niet vermeende) ‘grensoverschrijdend gedrag’. Want dat is precies wat Whyte doet, personen maar vooral firma’s of instanties bijstaan in hun crisiscommunicatie.

Evelline De Ridder, geboren in Asse en gehuwd met Steven Elpers (eerste schepen in Merchtem), is medeoprichtster en mede-eigenaar van de firma die van zichzelf zegt dat ze bedrijfscommunicatie en communicatie voor publieke diensten verzorgt plus strategieën en advies of oplossingen om reputatieschade te vermijden.

Bijna tien jaar geleden werd de firma opgestart door Eveline De Ridder (op de foto tweede van rechts), Sandrine Agie, Joris Bulteel en Emmanuel Goedseels. Twee dames en twee heren, twee Nederlandstaligen en twee Franstaligen. Zij zijn ook de eigenaars van de firma.

“Wij werden door de heer De Pauw gecontacteerd voor advies over zijn communicatie in de zaak die nu al dagen de pers haalt,” zegt Eveline. “Uiteraard geven we geen informatie over onze contacten met onze klanten maar wij zijn gespecialiseerd in crisis communicatie. De problemen zelf oplossen kunnen we niet, we adviseren enkel over de communicatie strategie”.

In een telefonisch gesprek ontkent Eveline De Ridder ook ten stelligste dat Whyte twitteraccounts zou ingeschakeld hebben. “Zulke dingen doen wij nu eenmaal niet” is haar commentaar.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...