Jan Jambon komt naar Merchtem

Op uitnodiging van de N-VA afdelingen van Merchtem, Asse, Opwijk, Wemmel en Londerzeel komt Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Jan Jambon naar Merchtem. Op donderdag 9 november spreekt hij in de Gemeentelijke Feestzaal (Drinkeling 10 in Brussegem) over het federale regeringsbeleid en in het bijzonder over de aanpak voor meer veiligheid. Er is ook kans tot vragen stellen. Aanvang 20 uur.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...