Raymond duvelt met Assese meisjes

Vrijdagavond liep de Markt vol voor Raymond van het Groenewoud en 40 Assese meisjes. Er was heel wat volk op de laatste aflevering van De Mùt Duvelt maar de gevreesde overrompeling bleef uit. De aanwezigen genoten van een prachtig concert waarin trage, melancholische nummers afgewisseld werden met gekende hits als ‘Bleke Lena’, ‘Chachacha’ en ‘Je veux l’Amour’.

Na een ingetogen versie van ‘Twee meisjes’ kwamen niet minder dan 40 meisjes op het podium om, samen met Raymond en zijn muzikanten, de 40 Jaar oude hit ‘Meisjes’ te zingen. De zenuwen stonden zichtbaar gespannen maar de Assese meisjes brachten hun opdracht met enthousiasme tot een goed einde.

Rita De Vos was een gelukkige schepen van middenstand die de aanwezigen alvast uitnodigde voor een nieuwe editie van De MĂšt Duvelt in 2018. Wie al een agenda voor volgend jaar heeft kan de vrijdagen in juli en augustus alvast blokkeren.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!