ING kantoren in Meise, Asse en Ternat worden zelfstandig

De Franstalige financiële krant L’Echo publiceerde een lijst met 18 ING-kantoren die in de zeer nabije toekomst zelfstandig zullen moeten worden terwijl andere moeten sluiten. Op die lijst ook de ING kantoren in Meise, Asse en Ternat. Dat meldt de krant Het Nieuwsblad in zijn weekendeditie. Die kantoren in onze regio zullen verzelfstandigd worden.

In Brussel, Gent, Tongeren en Sint-Gillis-Dendermonde worden in het totaal een tiental kantoren gesloten. Vanessa Zwaelens, woordvoerder van ING, wou geen commentaar kwijt op de lijst die “onvolledig” is. Dat betekent dat er mogelijk nog kantoren op de lijst ‘te sluiten tegen eind 2017’ staan. Het verzelfstandigen en sluiten van kantoren kadert in een groot reorganisatieplan dat tegen 2021 afgerond moet zijn. Ook bij de ING-dochter Record Bank moet een aanzienlijk aantal kantoren dicht. Een paar weken gebeurde dat al in Peizegem (Merchtem).

Foto: Google Maps

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk