Inbrekers op zeven plaatsen in Zellik

De politie Amow had woensdag de handen vol met zeven inbraken in Zellik en Relegem. In een woning in het Meiveld in Relegem werd de achterdeur van een woning geforceerd en werden 3.000 euro en 6 flessen rode wijn buitgemaakt.

Zelfde werkwijze in een huis aan de H. De Kosterlaan in Zellik. Daar bestaat de buit uit een uurwerk, een PC en geld.

In de Merelstraat werd een raam opengebroken. Er zijn twee iPads en een laptop weg.

Een bewoonster van een appartement in de J. Termoniastraat werd slachtoffer door haar onvoorzichtigheid. Ze ging om 22 uur even bij haar buurvrouw en liet haar deur open. Uit haar appartement werden bankkaarten en geld gestolen.

Ook de tuinhuizen werden geviseerd. Op twee plaatsen in de Jan Tieboutstraat werden in totaal drie fietsen en een haagschaar gestolen.

Tot slot probeerden inbrekers een slag te slaan bij een firma in de bedrijvenzone Doornveld. Ze plaatsten een ladder tegen een raam, maar toen ze dat insloegen ging het alarm af en maakten ze zich uit de voeten zonder buit. Een zoekactie leverde niets op.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk