Veel straffe namen in CC Asse

Het Cultuurcentrum Asse pakt volgend seizoen uit met nogal wat grote namen: Philippe Geubels, Bart Peeters, Natalia, het Ensor strijkkwartet en Jan Decleir, Chris Lomme, Lucas Vandeneynde, Adriaan Vandenhoof, Vic Dewachter, Kapitein Winokio, De Schedelgeboorten, Alex Agnew, Liebrecht Van Bekkevoort, William Boeva, Kommil Foo, Gili.

De seizoensbrochure 2016-2017 wordt de komende weken bedeeld in de brievenbussen. Voor het eerst krijgen, naast Asse, alle Opwijkenaren en Merchtemnaren een exemplaar.

Voorts ontvangen alle ticketkopers van buiten Asse een brochure. De ticketverkoop start op zaterdag 11 juni vanaf 8 uur.

Voor Philippe Geubels kan dat al op woensdag 8 juni vanaf 18 uur. Kaarten kunnen enkel besteld worden via www.ccasse.be of telefoon 02-456.01.60. Op de website kunnen de ticketkopers zelf hun plaatsen kiezen.

Vanaf woensdag 11 mei staat de nieuwe programmatie ook op www.ccasse.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk