Groepsaankoop zonnepanelen

Na de groepsaankoop voor de sanering van stookolietanks stapt Stad Ninove mee in de groepsaankoop voor zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen.Wie intekent kan zonder verplichting een voordelige offerte aanvragen voor de plaatsing van zonnepanelen op zijn huis, appartement of bedrijf.

Het initiatief past in de inspanningen die de stad en de provincie willen leveren in het terugdringen van de CO²-uitstoot. Het klimaatactieplan van Stad Ninove ambieert onder meer 350 zonnepaneelinstallaties voor particulieren. Opvallend is echter dat de stad ook kleine KMO’s en eigenaars van appartementen actief oproept te participeren.

Gratis en vrijblijvend inschrijven kan tot en met 23 mei. Vanaf 6 juni ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van je inschrijvingsgegevens en een indicatie van je rendement, waarna je kan beslissen om al dan niet op het voorstel in te gaan. De streefdatum om alle installaties af te ronden is 1 februari 2017.

Topartikels editie Ninove-Dender