Nog voldoende plaats in Assese scholen

Vanaf maandag 9 mei starten de vrije inschrijvingen in de scholen van Asse. Kinderen die nog geen plaats hebben voor schooljaar 2016-2017 kunnen zich dan gaan inschrijven in de scholen die nog plaatsen beschikbaar hebben.

Voor volgend schooljaar dreigt er niet onmiddellijk een tekort aan plaatsen, zo blijkt na de laatste telling.

In de kleuterscholen is er zelfs nog plaats voor 65 kleuters, waarvan 34 voor het geboortejaar 2014. Ook voor het eerste leerjaar stellen zich geen problemen.

De Kleine Wereld (Ascanusinstituut) in de Nieuwstraat heeft nog 20 plaatsen, in de gemeentelijke basisschool De Schatkist in Asse-centrum zijn nog elf plaatsen. Enkel in de gemeentelijke lagere school De Regenboog in Zellik is nog slechts één plekje open.

Op de website aanmelden.asse.be vind je alle vrije plaatsen terug. Het is aangewezen om daar eerst een kijkje te nemen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk