Inbrekers viseren bedrijven in Relegem

In de Schapenbaan werd woensdag ingebroken in een bedrijf door een gat te maken in de toegangspoort. In de keuken werd een gat in de muur gemaakt om via in de trappenhal op de eerste verdieping te geraken. De ingebouwde kluis openbreken wilde echter niet lukken.

Er is niet onmiddellijk een aanwijzing dat er iets is gestolen is. De daders opereerden wel met kennis van zaken. Zo wisten ze perfect hoe ze telkens de bewakingscamera’s moesten omzeilen.

Ook in de Poverstraat werd woensdag ingebroken in twee bedrijven. In een eerste bedrijf werden alle burelen werden doorzocht en werd enkel een wifi-camera gestolen.

Op de tweede plaats zetten de daders een ladder tegen de zijgevel van het gebouw en sloegen een raam op de eerste verdieping stuk. Ook hier werden alle bureelruimten doorzocht. De buit bestaat uit twee flessen wijn en een uurwerk.

Een bewoner in het Smiskensveld, die wist van de inbraken, deed aangifte dat op vier plaatsen de omheining van zijn weiden waren doorgeknipt, maar de sporen leverden geen bijkomende info naar de daders.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk