CC Asse pakt uit met Daan en Axelle Red

Daan en Axelle Red zijn enkele van de toppers voor het volgende seizoen van het CC Asse, waarvan de voorverkoop van start gaat op zaterdag 13 juni vanaf 8.30 uur.

Voor het eerst verloopt de verkoop in Asse via een online tickettingsysteem. Bezoekers kunnen voortaan hun kaarten online bestellen, betalen én afdrukken.

Op het programma 2015-2016 staan onder anderen Isolde et Les Bens, Axelle Red, het afscheidsconcert van Nicole en Hugo, Jan Leyers, Guido Belcanto, Jelle Cleymans, Begijn Le Bleu, Circus Ronaldo en Daan.

Voor de kinderen zijn er onder andere voorstellingen van Sprookjes Enzo, De Maan en Kapitein Winokio.

Het CC trekt opnieuw de kaart van de Zondag+ aperitiefconcerten, breidde het namiddagaanbod voor senioren uit met film en viert samen met de Kunstenacademie het tienjarig bestaan van de afdeling Moderne Dans.

Seizoensbrochure

Fietskoeriers van Bike & Mail / Group Intro bezorgen dezer dagen de seizoensbrochures in Asse. Niet-Assenaren die de afgelopen twee jaar tickets kochten krijgen eind deze week een brochure toegestuurd.

Eind deze week staat de nieuwe programmatie ook op www.ccasse.be.

CC Asse verkocht in het afgelopen seizoen 2.300 tickets méér dan in 2013-2014. Ook het aantal schoolkinderen en scholieren dat over de vloer kwam steeg met 600 eenheden.

Overigens werden aan de kassa dit seizoen nog driemaal zoveel tickets verkocht in vergelijking met vorig seizoen.

Ticketverkoop in nieuw jasje

Het CC Asse stapt, net als de andere cultuurcentra in de regio, met een nieuw online ticketverkoopsysteem in samenwerking met Cipal/Oxynade. Het systeem gaat in op zaterdag 13 juni, bij de start van de ticketverkoop voor het cultuurseizoen 2015-2016.

Nieuw is ook dat je bij voorstellingen met genummerde zitplaatsen zelf kunt bepalen waar je wilt zitten. Omwille van de verwachte drukte op de startdag, start deze vrije stoelkeuze pas op zondag 14 juni.

Via www.ccasse.be kun je bij elke voorstelling onmiddellijk zien hoeveel tickets nog beschikbaar zijn. De online tickets kun je direct betalen met diverse bank- en kredietkaarten en thuis afprinten. In het CC Asse wordt de barcode op het ticket gescand.

Vanaf 2 juni kun je op ccasse.be een stappenplan voor de online verkoop downloaden, een exemplaar bekomen aan de balie of langskomen tijdens de openingsuren van de balie om het nieuwe systeem te oefenen. Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail zijn zaterdag 13 juni niet toegestaan, wel vanaf maandag 15 juni.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk