KA Ninove start het festivalseizoen stijlvol

Om het welbevinden van de leerlingen te verhogen organiseerde de leerlingenraad van KA Ninove op dinsdag 12 mei voor het eerst een festival dat de naam ‘Croes Control’ meekreeg. De leden van de raad organiseerden het evenement volledig zelfstandig en slaagden erin om alles in goede banen te leiden.

De speelplaats werd die dag omgevormd tot een betonnen festivalweide. De eigen schoolband Captain Nemo, ook al te zien tijdens Lokale Helden, mocht het festival openen. Verder op het programma de Teletrics, Watchoutforthegiants en Flink 82. Groepen en dj’s waar oud-leerlingen deel van uitmaken en die met veel plezier hun comeback maakten in de school.

De leerlingen gingen nog even uit de bol vooraleer ze in de boeken duiken om hun examens voor te bereiden. 

Topartikels editie Ninove-Dender