Hopduvelfeesten 2014 – dag 2 – Gers Pardoel bouwt superfeestje (+ foto's & video)

De Hopduvelfeesten 2014 van Asse zijn flink op weg om een van de meest gesmaakte edities ooit te worden. Na de al zeer succesvolle start vrijdag deed het (betalende) avondprogramma op zaterdag er nog een schepje bovenop met naar schatting zevenduizend bezoekers.

Het avondprogramma op dag 2 was ingezet door het rapperscollectief Halve Neuro ft. Slongs Dievanongs en dat bleek de perfecte opwarmer voor Gers Pardoel.

Deze in in Vlaanderen op handen gedragen Nederlandse rapper deed de boel vanaf de eerste seconde ontploffen. Het Hopduvelcomité boekte de eigenzinnige rapper toen hij hier nog niet al te hard was doorgebroken en dat bleek een meesterlijke zet.

Ondanks het al wat latere uur, was het vooraan aan het podium overigens nog een grote kindertuin. Alle liedjes werden wel tot achteraan massaal meegezongen. Pardoel? Een succesnummer zoals de Hopduvelfeesten er nog zelden meemaakte.

Na Pardoel kwam er een wissel onder het publiek. De Clement Peerens Explosition wisten het publiek wel te bekoren, maar het originele is er bij deze Vlaamse versie van Spinal Tap toch al een tijdje af.

Zie ook onze andere bijdrages over de Hopduvel 2014:

 

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk