Hopduvelfeesten 2014 – dag 1: Hopduvel meteen onder stoom (+ foto's & video)

De Hopduvelfeesten 2014 van Asse kenden vrijdag meteen een blitzstart.

Uitblinker van dag 1 was zonder twijfel Radio Guga, het razend grappige muzikale cover- en impersonatieproject van Guga Baul met de Laatste Showband.

Ruim vijfduizend toeschouwers gingen er helemaal voor uit hun dak, waarna dj Patje Krimson zijn danshits er maar in te trappen had. Dolle ambiance en sfeer op de Hopduvelfeesten, het was toch alweer een tijdje geleden.

Eerder op de avond mocht het Mollemse bloemetje Stien Bovijn het tweejaarlijkse Assese feest openen. Dat deed ze met erg veel bravoure én met een liefst 10-koppige band die stevig was ingespeeld (zie video onderaan dit bericht).

Het openingsspektakel bleef bij de meesten wat onder de verwachtingen en daarna volgde met The Flat Earth Society de wat vreemde (jazzy) eend in de bijt, met op het einde een gesmaakte gastperformance van ‘Assenaar in de kijker’ Josse De Pauw. Zet Josse op een podium, hij stelt je nooit teleur.

Zie ook onze andere bijdrages over de Hopduvel 2014:

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk