Foyer CC Asse heropent als De MUZEkant

De foyer van de nieuwe cultuurzaal CC Asse heropent zaterdag 1 maart als De MUZEkant. Nieuwe uitbaters zijn Patrick Goossens en Veronique De Meyer, woonachtig in Schepdaal.

De vorige uitbater, een bvba beheerd door Veico Daelemans, legde eind september, vlak voor de start van het nieuwe cultuurseizoen, onverwacht de boeken neer. Sinds oktober werd de foyer tijdens activiteiten in de cultuurzaal voorlopig uitgebaat door een eigen team van het CC Asse.

Patrick en Veronique kwamen uit drie kandidaat-uitbaters als beste uit de nieuwe aanbesteding. De concessieovereenkomst omvat de uitbating van het foyercafé maar ook die voor een receptieruimte op de site.

Nieuw is dat de horecazaak van dinsdag tot en met zaterdag open is, telkens van 8 tot 19 uur, plus bij de avondvoorstellingen. Op zondag en maandag is de zaak dicht, maar op maandag kunnen wel broodjes worden besteld.

‘We willen een ontbijtzone creëren, iets waar in Asse-centrum wel nood aan is’, zeggen de nieuwe uitbaters. ‘We geven ontbijt tussen 8 en 11 uur, om daarna over te schakelen op de belegde broodjes, salades, pasta’s, snacks en panini’s. Daarnaast bieden we ook een stevig weekmenu en een ruime keuze dessertjes. Alles wordt zelf vers klaargemaakt.’

Veronique en haar moeder Denise Claes nemen het gros van de uren voor hun rekening.

Meer info op www.demuzekant.be en via info@demuzekant.be. Bestellingen via bestel@demuzekant.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk