VIDEO: Uren verkeershinder na ongeval in Groot-Bijgaarden

Het verkeer op de E40-autosnelweg tussen Aalst en Brussel ondervond vanmiddag urenlang zware hinder na een ongeval met drie vrachtwagens ter hoogte van Groot-Bijgaarden. Bij het ongeval raakte een vrachtwagenbestuurder gewond.

Het verkeer moest anderhalf uur aanschuiven, vanaf Aalst. Ook in de andere richting was er hinder vanaf de buitenring door een kijkfile ter hoogte van het ongeval.

Een van de twee vrachtwagens lag op zijn flank in de zijberm en moest getakeld worden, net als een tweede vrachtwagen. Ook de lading van een van beide vehikels moest worden overgeladen. Pas in de avondspits raakte de hinder opgelost.

Ook het centrum van Asse had urenlang zwaar te lijden onder de verkeersdrukte omdat veel autobestuurders in Ternat de afslag namen.

Topartikels bij Goeiedag.be