FOTO’S: Astrid Bryan stelt tweede boek voor in ZEB Asse

Vlaanderen’s Hollywood girl bij uitstek, Astrid Bryan, stelde woensdag in de nieuwe ZEB winkel in Kobbegem haar tweede boek ‘Stylish Astrid’ voor.

De modeketen ZEB opende op 6 september haar 42ste winkel op de Brusselsesteenweg, naast de Ford-garage in Kobbegem (Asse).

De winkelketen is ook de exclusieve verdeler van de eigen modecollectie van Astrid Bryan en dus lag het nogal voor de hand waar haar tweede boek het daglicht zou zien.

Waar Astrid’s eerste boek vooral het verhaal bracht van het ‘eenvoudige Antwerpse meisje’ tot ‘het Vlaamse mode-icoon in Los Angeles’, focust haar tweede boek 208 pagina’s lang op wat Astrid ‘doet en aandoet’.

‘Over mijn outfits wordt veel gepraat en geschreven. Iedereen wil weten wat ik draag, wie het ontworpen heeft en waar ik mijn inspiratie haal’, vertelt Astrid.

‘De mensen vragen mij ook advies wat ze moeten aantrekken bij welke gelegenheid. Dus dacht ik: dit is het moment om mijn ‘geheime tips en trics’ te delen. Mijn eigen stijlgids, als het ware. Maar dan wel de Astrid-style.’

Zoals: als je outfit eerder gewoon is, ga dan voor crazy hair en make-up. Maar als je outfit alle aandacht trekt, hou je haar en make-up dan best natural chique.

‘Het boek is volledig in L.A. gemaakt, in de rand van de fotoshoots en mijn tv-show. Het nam al gauw enkele maanden in beslag, maar het is grotendeels vanzelf gegroeid.’

Een paar honderd fans – bijna allemaal jong en vrouwelijk – zakte af naar Kobbegem voor de handtekening- en fotosessie met Astrid.

‘Stylish Astrid’ is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,5 euro.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk