Kerststallentocht voor Roparun

Op zondag 22 december organiseert de VZW Animo! in Mazenzele een kerststallentocht in samenwerking met de Landelijke Gilde.

De opbrengst gaat integraal naar de deelname van Animo! aan de Roparun, de estafetteloop tijdens het Pinksterweekend waarmee geld wordt opgehaald voor de strijd tegen kanker.

De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam voor teams om geld op te halen voor projecten rond kanker.

Praktisch

Om aan dit sportief evenement te mogen deelnemen moeten alle ploegen geld inzamelen. De familiewandeling start om 17 uur, doet alle kerststallen in Mazenzele aan en is 3 km. lang. De Koninklijke Harmonie De Volherding en het zangkoor De Bie zorgen onderweg voor sfeervolle muziek.

Startplaats is zaal Houtekeet in Mazenzele Dorp. Samenkomst om 16.00 uur; vertrek wandeling om 17.00 uur. Mindervalide mensen kunnen mee met een huifkar.

Het Mannenkoor De Bie en de Koninklijke Harmonie De Volherding zorgen aan elke kerststal voor sfeervolle muziek en de kerstman deelt bij aankomst aan de kinderen een attentie uit.

Het traject (3 km. lang): Dorp ‚Äď Heerbaan ‚Äď Vossestraat ‚Äď Sultveltstraat ‚Äď Dries ‚Äď Kouterbaan ‚Äď Dorp. Aan de bewoners van deze straten vraagt de organisatie om aan de straatzijde kaarsjes, lichtjes of lampions aan te brengen.

Meer info over de Roparunteam 283 VZW Animo!:

Silvie Dedecker: silvie_dedecker@hotmail.com en 0479-30.13.73.