Frank Lelon nieuwe voorzitter Open VLD Asse

Frank Lelon is de nieuwe voorzitter van Open VLD Asse.

De 45-jarige Lelon, afkomstig uit Bekkerzeel, is al dertien jaar medewerker van Brussels minister Guy Vanhengel, waar hij bevoegd is voor de domeinen buitenlands beleid, sport en promotie en imago van het Brussels Gewest.

Hoewel hij al lang lid is van Open VLD Asse volgde hij de lokale politiek eerder achter de schermen.

Lelon was de enige kandidaat om Lode Pletinckx, die sinds vorig jaar tijdelijk het voorzitterschap waarnam, op te volgen. Hij is tevens de enige nieuwkomer in het 27-koppige partijbestuur.

‘Ik heb zelf gekandideerd en mijn kandidatuur werd goed onthaald in de partij. Ik vond de tijd rijp om binnen de partij mijn engagement op te nemen’, aldus Lelon, die afgelopen weekend al meteen mee aan de slag kon tijdens het druk bijgewoonde vierdaagse etentje van Open VLD in zaal De Toverfluit.

Frank Lelon is al 22 jaar getrouwd met Ann Walrave.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk