Rode Duivelsvreugde in Asse

In de splinternieuwe garage Valckenier op de Brusselsesteenweg werd vrijdagavond duchtig gefeest na de overwinning van de Rode Duivels in Kroatië. De wedstrijd werd getoond op groot scherm en bijgewoond door een paar honderd supporters. Die hadden allen bij het binnenkomen drie drankbonnetjes en een bonnetje voor een hamburger gekregen.

Een eerste vreugde-uitbarsting volgde op het openingsdoelpunt van Romelo Lukaku. Romelo liet de aanwezigen ook een tweede keer juichen. Toen de Kroaten een tiental minuten voor affluiten tegen scoorden werd het wat stiller. Maar de uitbarsting was groot bij het affluiten van de wedstrijd. Toen de familie Valckenier, eigenaars van de nieuwe garage, lieten omroepen dat het bier na de overwinning gratis was, kon de pret niet meer op.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...