Oud-gemeentehuis Kobbegem wordt verkocht

Het gemeentebestuur van Asse verkoopt het voormalige gemeentehuis van Kobbegem. De verkoop vindt plaats op donderdag 24 oktober om 16 uur in café ’t Wit Paard in Kobbegem.

Het oud-gemeentehuis aan de Lierput stond enkele jaren geleden al op een lijst van panden die het bestuur van de hand wilde doen. Vier jaar geleden werd alsnog afgezien van een verkoop toen een hernieuwde Chiro de beschikking kreeg over het oud-gemeentehuis. Die Chiro van Kobbegem werd vorig jaar weer opgedoekt.

De schattingsprijs voor het gebouw bedraagt 300.000 euro. Mogelijk wordt de achterliggende school later apart openbaar verkocht. Die wordt nog amper gebruikt, nu de Kobbegemse verenigingen de beschikking hebben over de gerenoveerde pastorij.

Er zijn voor het oud-gemeentehuis drie bezoekdagen vastgelegd: zaterdag 12 en zaterdag 19 oktober van 14 tot 16 uur en woensdag 23 oktober van 17 tot 19 uur of na afspraak op 02-454.19.39 (Dirk Langhendries).


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...