Kort Affligem: ondervoorzitter van de Tistaertvrienden overleden

Droevig nieuws vanuit WSC Dr. Tistaertvrienden uit Affligem waar hun ondervoorzitter Victor De Raes afgelopen zondag 1 augustus op 78-jarige leeftijd overleden is. Gedurende meer dan veertig jaar was Victor lid van de wielerbond en ondervoorzitter van de Tistaertvrienden. Tevens was hij ruim dertig jaar voorzitter van de Verenigde Affligemse Wielerclubs waarmee hij samen met Dirk Van Goethem dertig keer de Affligem Classic voor Nieuwelingen organiseerde. “Victor is al die jaren al een vaste waarde in de werking van onze vereniging. Het bestuur en de leden van de Tistaertvrienden zijn bijzonder bedroefd en bieden de getroffen familie haar medeleven aan”, klinkt het bij de Tistaertvrienden.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws