Bussen 213 en 214 van De Lijn beperkt tot Simonis tussen 2 en 31 augustus

Door werkzaamheden worden bussen 213 en 214 (Brussel-Aalst) van maandag 2 augustus tot en met dinsdag 31 augustus beperkt tot halte Simonis. Reizigers hebben daar aansluiting met de metro of andere buslijnen.

De MIVB zal namelijk werken uitvoeren voor de aanleg van noodsporen op de Sainctelettebrug. Hierdoor zullen er op die brug minder rijstroken beschikbaar zijn. Deze lijnen worden ook beïnvloed door werken op het grondgebied van Asse. De aanpassing is nodig om vertragingen te beperken die deze lijnen oplopen door de gewijzigde verkeerssituatie.

De niet-bediende haltes zijn Sainctelette, Ribaucourt, Ourthe, IJzer, Albert-II-laan, Rogier en Noord afstaphalte. De vervanghaltes zijn Simonis en Elisabeth Park.

Topartikels bij Goeiedag.be