Vakantie afsluiten met springkastelenfestival in Merchtem

De hele noordrand is uitgenodigd om de paasvakantie af te sluiten op het springkastelenfestival in Merchtem. Op 10 april kunnen allen kinderen en jongeren uit de regio terecht in het sportcomplex Dooren (achter het kerkhof in Merchtem).

Van 13.30 tot 18 uur kunnen zij zich uitleven op allerlei opblaasstructuren voor groot en klein: springkastelen, survivalbanen, slingerbal, Sumoworstelen en nog veel meer … terwijl mama’s, papa’s, oma’s en opa’s een oogje in het zeil kunnen houden. Voor hen is er een drankenstand met zitgelegenheid voorzien.

DJ Staf zorgt voor de sfeer met aangepaste muziek. De toegang to het springkastelenfestival bedraagt 3 euro per deelnemer. De organisatie is in handen van Sportregio Noord-West (Provincie Vlaams-Brabant). Alle info via de sportdienst (sportdienst@merchtem.be of 052/38.12.03).

Topartikels bij Goeiedag.be