KVG Liedekerke Roosdaal en Teralfene aan het herfstfestijn

Dertig vrijwilligers waren zondag in de weer tijdens het jaarlijkse Herfstfestijn van KVG Liedekerke Roosdaal in het Parochiehuis.

De afdeling KVG Liedekerke-Roosdaal bestaat intussen veertig jaar en omvat ook Teralfene (Affligem). De leden krijgen een ledenblad met nuttige informatie en kunnen aan activiteiten deelnemen. Ze helpen hun leden tevens met informatie over de sociale wetgeving betreffende de mindervaliden.

De jaarlijkse activiteiten geven de leden en begeleiders de kans naar buiten te treden en anderen te ontmoeten.

Ze organiseren voorts een dagtrip met een aangepaste liftbus. Vrijwilligers die bereid zijn een rolstoelgebruiker te begeleiden mogen hierop steeds inschrijven, want zonder hulp is het voor mindervaliden vaak niet mogelijk om deel te nemen aan het sociale leven.

Foto: Jacky Delcour