Kunstenaars van 60 samen op het podium

Ivo van Strijtem, Patrick Van Craenenbroeck en Walter Evenepoel, drie uiteenlopende kunstenaars uit onze regio die dit jaar alle drie hun zestigste verjaardag vieren, brengen samen de voorstelling ‚ÄėKlinkklaar & Klei, een trio met de muzen‚Äô

Het wordt een ongewone voorstelling met dichter Ivo van Strijtem, beeldhouwer Patrick Van Craenenbroeck en zanger-liedjesmaker Walter Evenepoel. Verzen, melodie√ęn, impressies en beelden, schuine knipogen en dingen die nog eens mogen gezegd of gezongen worden.

De voorstelling heeft plaats op donderdag 10 oktober om 20.30 uur in het gemeenschapscentrum Het Koetshuis in Strijtem.

In de foyer van Het Koetshuis is nog doorlopend een tentoonstelling tot zondag 13 oktober.

Na de voorstelling wordt een receptie aangeboden met een muzikaal toemaatje van de groep Arjaun.

Info & kaarten: 8 euro via GC Het Koetshuis, 054-89.49.00, info@koetshuisroosdaal.be.