Movianto bouwt distributiecentrum in Aalst

In de Industriezone Zuid IV in Aalst start volgende maandag (22 juni) het bouwproject van de NV Movianto. Het bedrijf gaat de eerste paal laten slaan.

Vorig jaar was er discussie over de verkoop van de gronden, aanvankelijk werd gedacht om Ghelamco er een stadion te laten bouwen maar na rijp beraad werd gekozen voor Movianto, dat al een optie had, en extra werkgelegenheid garandeerde.

Er komt nu een logistiek distributiecentrum van ongeveer 13.000 m² met twee ‘GDP cross-docking’-ruimtes waar de temperaturen kunnen gecontroleerd worden en bijhorende kantoren.

De nieuwe site zal uiteindelijk plaats bieden aan 167 medewerkers.

Movianto verhoogt hiermee zijn opslagcapaciteit exponentieel om tegemoet te komen aan de grote vraag. Het bedrijf gaat eveneens zijn transportactiviteiten verder uitbreiden en overbrengen naar de nieuwe vestiging.