Sint en zwarte pieten onder massale belangstelling verwelkomd

De Sint en zijn gezelschap zijn zaterdagochtend met de boot aangemeerd in Vilvoorde. Dat gebeurde onder massale belangstelling van jong en oud. Bezoekers moesten aan de ingang van het terrein een Covid Safe Ticket voorleggen maar de organisatie verliep vlekkeloos.

Vorig jaar sprak de goedheilige man alle brave Vilvoordse kinderen nog toe via een videoboodschap maar dit jaar kon de stad de sint opnieuw in Vilvoorde ontvangen. De Sint nam de tijd om een praatje te slaan met de kinderen om nadien met paard en kar het centrum in te trekken. Daar konden gezinnen de sint – op veilige afstand – bezoeken op het stadhuis. Om 14 uur vertrokken de Sint en zijn gevolg voor een wandeling door het handelscentrum.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise