Sinterklaasfeest in alle dorpen van Meise

Sinterklaas en Zwarte Piet komen op 4 december naar Meise. En heel het dorp zal het geweten hebben want niemand wordt vergeten. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, wordt niet gewerkt met voorinschrijvingen. Alle kinderen zijn welkom.

Vanaf 10 uur volgt de goedheilig man een parcours door alle dorpen. Via Meuzegem (Ameuzement), Rossem en Imde gaat het naar Wolvertem en Oppem om daarna Meise-centrum, Eversem en Westrode aan te doen. De afsluiter is voorzien bij de vzw Levedale om 18.15 uur.

Kinderen die graag een tekening aan de Sint of zijn pieten geven kunnen terecht op de gemeentelijke website. Ze maken daarbij ook kans op een cadeau. Je vindt er ook alle details, timing en locaties die de Sint op 4 december aandoet.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise