Foto-expo reist hele zomer lang door verschillende wijken

Vilvoorde lanceert deze zomer een fotochallenge die open staat voor iedereen met een link naar de stad. Een selectie van deze foto’s zal te zien zijn in de openluchttentoonstelling EXPO1800 die een hele zomer lang door de verschillende wijken van de stad reist. Tijdens elk openingsweekend van de expo worden de buurtbewoners door cc Het Bolwerk getrakteerd op spontane, mobiele straattheateracts.

De expo ging in Far-West en Faubourg van start. De foto’s zijn een selectie uit de fotochallenge met als thema ‘Landschap’. De expo is nog te zien tot en met zondag 26 juli. Nog tot 27 juli om 9 uur kunnen de bezoekers stemmen op hun favoriete op Facebook van Stad Vilvoorde . De fotograaf van de foto met het meeste aantal ‘likes’, wint zijn of haar foto op groot formaat.

Geïnteresseerde fotografen kunnen zich nog steeds inschrijven voor de volgende 3 edities van de Challenge: Kassei en Koningslo (vanaf 31 juli), Peutie en Houtem (vanaf 10 augustus), en Broek & Centrum (vanaf 11 september).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise