Vilvoordenaars krijgen meer info over werken Grote Markt

In het administratief centrum Mattenkot in Vilvoorde hebben inwoners de maquette van de Grote Markt kunnen bewonderen. Ze kregen er ook extra uitleg over het voorontwerp van de vernieuwde Grote Markt met ondergrondse parking.

Het archeologisch onderzoek is intussen al volop bezig op de Grote Markt, maar op de eigenlijke werken is het door een klacht van actiecomité Zo Mobiel lef nog even wachten.

grote markt vilvoordePas wanneer de deputatie van de provincie een uitspraak doet, uiterlijk binnen drie maanden, mag er – afhankelijk van de uitspraak – gestart worden met de aanleg van de ondergrondse parking. Nu kregen de inwoners tijdens een infomarkt al uitleg over het voorontwerp en hoe de werken zullen verlopen.

Ook konden ze de maquette van de vernieuwde Grote Markt bewonderen. Er werd ook uitleg gegeven over de verschillende fases. Inwoners die feedback hadden, konden die ook geven via de daartoe bestemde formulieren. (

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise