Veiligheidsmaatregelen voor EK-wedstrijden op groot scherm

Om de EK-wedstrijden op groot scherm op de Grote Markt in Vilvoorde veilig te laten verlopen, worden een aantal veiligheidsmaatregelen genomen.

Zo worden de Grote Markt en de Bergstraat worden steeds 4 uur vóór de start van de wedstrijd parkeer- en autovrij gemaakt. Vanaf 2 uur vóór de wedstrijd zal de toegang en exit van de Grote Markt voor voetgangers enkel nog mogelijk zijn via de Leuvensestraat/Varkensmarkt en Marktstraat. Aan de ingang/exit via Leuvensestraat/Varkensmarkt en Marktstraat wordt ook toegangscontrole voorzien.

De andere zijstraten van de Grote Markt worden afgesloten en enkel voorzien als nooduitgang. De veiligheidsdiensten raden iedereen af om rugzakken of grote tassen mee te brengen. Drank en eten worden op Grote Markt en in de handelszaken enkel in kartonnen of plastic bekers geschonken. Eigen drank en eten meebrengen is niet toegelaten. Tenslotte zijn Bengaals en ander vuurwerk verboden.

Alle wedstrijden van de Rode Duivels, alsook de halve finales en finale zullen uitgezonden worden. Afhankelijk van de prestaties van onze Rode Duivels kunnen er nog enkele matchen bijkomen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise