Vilvoordenaar krijgt gastrol in bekende Amerikaanse serie

Acteur Fouad Hajji (33) uit Vilvoorde speelt een gastrol in de Amerikaanse serie ‘Criminal Minds: Beyond Borders’. De nieuwe serie is een spin-off van de bekende serie ‘Criminal Minds’, momenteel in haar 11de seizoen.

De nieuwe serie debuteerde vorige woensdag op de Amerikaanse zender CBS en scoorde meteen heel goed met liefst 8,65 miljoen kijkers. De aflevering “Citizens of the World”, waarin Hajji meespeelt, wordt op 20 april uitgezonden in de VS.

Fouad Hajji begon zijn carrière als breakdancer waar hij snel een hoog niveau bereikte. Op zijn 20ste werd zijn interesse voor acteren gewekt.

Hij schreef zich in in de acteerschool Parallax in Brussel en studeerde daarna 2 jaar aan de Flanders Acting Studio. In 2010 hield hij een contract binnen met een talentenbureau in Los Angeles en sindsdien pendelt Fouad tussen Vilvoorde en Los Angeles waar hij nu al verschillende jaren woont.

Hij greep zijn eerste grote rol in 2013 in de serie ‘NCIS: Los Angeles’ met LL Cool J. Sindsdien zit Fouads carrière in stroomversnelling. Hij speelde mee in verschillende onafhankelijke films en stond zelfs op de shortlist voor een rol in de film ‘American Sniper’ van regisseur Clint Eastwood.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise