Verhuis kinderdagverblijf maand uitgesteld

 

Omwille van technische redenen wordt de geplande verhuis van het kinderdagverblijf KaDeeke een maand uitgesteld. Er werd hard gewerkt om de techniek in de nieuwbouw aan de Nieuwe Rolleweg voor Nieuwjaar in orde te krijgen. De stad betreurt dat dit niet lukte zoals gepland. Voor het college primeert echter een veilige opvang voor de kinderen en daarom wordt de verhuis uitgesteld.

Dit betekent dat de kindjes tot en met 4 februari worden opgevangen in de twee bestaande vestigingen in Vilvoorde en Houtem. De verhuis wordt opnieuw ingepland op 5 en 6 februari.

De stad hoopt alle ouders tijdig te informeren. Ouders zullen een brief ontvangen en het kinderdagverblijf contacteert alle ouders ook telefonisch op 28 en 29 december. Ondertussen worden de 2 vestigingen opnieuw operationeel gemaakt zodat dezelfde kwalitatieve opvang voor alle kinderen kan worden gegarandeerd.

Ouders met vragen kunnen zich wenden tot het kinderdagverblijf op het telefoonnummer 02 255 46 71.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise