CC Het Bolwerk klaar voor nieuw topseizoen

Cultuurcentrum Het Bolwerk blijft hoge toppen scheren. Vorig jaar kwamen er liefst 83.000 bezoekers over de vloer. Ook de abonnementenverkoop blijft in stijgende lijn gaan.

Het nieuwe cultuurseizoen zal op gang getrokken worden met een concert van Arno op 19 september. Er zijn ook een aantal nieuwigheden zoals taaliconen en een ruilbox voor tickets.

‘Afgelopen seizoen mochten we 44 keer het bordje uitverkocht uithangen, schoolvoorstellingen niet meegerekend’, zegt cultuurschepen Johan Serkeyn (Sp.a). ‘Er werden 2 202 abonnementen verkocht en iets meer dan 43.000 tickets voor eigen activiteiten. Als we de activiteiten van derden meetellen, heeft cc Het Bolwerk liefst 83.000 bezoekers over de vloer gehad.’

Het aanbod van CC Het Bolwerk voor het seizoen 2015-2016 is opnieuw niet mis met internationale artiesten als The Stranglers en Fischer Z. Drie grote Belgische acts komen volgend seizoen langs met een akoestische set: Axelle Red, Chanel Zero en Milow. Ook Jan Leyers, Yevgueni, Spinvis en Frank Boeijen zijn van de partij.

Op theatergebied wordt er vuurwerk verwacht op het podium met Compagnie Cecilia en Circus Ronaldo. Ook de ‘Foute Vrienden’ zijn van de partij. Thomas Smith, Begijn Le Bleu en Steven Goegebeur zullen ieder apart hun avondvullend programma naar de schouwburg brengen.

Er zijn ook een aantal nieuwigheden. ‘Dit seizoen zullen we taaliconen toekennen aan onze voorstellingen. Deze geven het taalniveau aan en zullen terug te vinden zijn op de website vanaf de start van het seizoen.’

Nieuw is ook de ruilbox. ‘Klanten op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling, of met een ticket over kunnen hiervan gebruik maken via de bijhorende knop op de website.’

Vanaf zaterdag 13 juni om 9 uur kunnen online abonnementen en losse tickets besteld worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise