Gemeenteraad Vilvoorde voert druk op voor renovatie station

De gemeenteraad van Vilvoorde, besliste maandag, op initiatief van de verschillende fracties van zowel meerderheid als oppositie, unaniem een motie goed te keuren waarin ze aandringt om heel snel werk te maken van de broodnodige renovatie van het station.

De motie wordt bezorgd aan de NMBS, Infrabel en alle bevoegde overheden, federaale, Vlaams en provinciaal.

Ook de Vilvoordse buurgemeenten worden hierover geïnformeerd.

Ook pendelaars en gebruikers van het station worden geïnformeerd en gesensibiliseerd over de noodzaak van de renovatie.

De stad Vilvoorde roept de pendelaars op om op de facebookpagina van de stad het evenement ‘Vilvoorde eist renovatie station!’ te liken en hier zoveel mogelijk beeldmateriaal op te posten over hoe zij de beperkingen van het station dagdagelijks moeten ervaren.

Voor deze actie wordt de hashtag #renovatiestationVilvoorde gelanceerd.

De stad wil met dit materiaal extra kracht kunnen zetten achter haar eis.

Lees ook: