Vilvoorde zoekt soepkoks

Stad Vilvoorde en de cultuurraad zoeken enthousiaste soepkoks om op 16 november deel te nemen aan het derde Internationaal Soepfestival op de Grote Markt.

Wereldwijd is het delen van een kom soep een moment van samenhorigheid, een communicatiemoment en, soms, een moment van troost. De invalshoek is dan ook intercultureel: soepen uit verschillende culturen aanbieden.

Stad Vilvoorde is op zoek naar mensen die 30 liter soep willen bereiden en deze op zaterdag 16 november aan de bezoekers willen aanbieden. Tijdens de vorige editie werden er meer dan 800 tassen verkocht en won de tennisclub Tenvil de prijs voor beste soep met hun Camembertsoep.

Ben je geïnteresseerd en wil je meedingen naar de prijs van beste soep? Neem dan zeker contact op met de dienst cultuur en evenementen via het nummer 02 255 47 50 of via jeroen.matthys@vilvoorde.be. Alle deelnemende groepen hebben bovendien recht op 30 euro om ingrediënten aan te kopen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise