Spetterende verkeersshow gelanceerd op STRAPDAG

Tijdens de STRAPDAG vandaag gingen maar liefst 250.000 kinderen uit ruim 1.000 Vlaamse basisscholen al stappend en trappend naar school. De zesde editie bereikte hiermee een recordaantal deelnemers.

De STRAPDAG is een organisatie van de Voetgangersbeweging in het kader van de Week van de Mobiliteit 2013.Onder het motto “Ruimte voor de toekomst” zet het Octopusteam het belang van kindvriendelijke openbare ruimte extra in de verf.

Vilvoorde werd verkozen tot gaststad voor de preview van de ‘Dreamshow’, een spetterende verkeersshow die aantoont dat stappen en trappen leuk en cool is. Niemand minder dan Cara Van der Auwera zorgde voor het eerste STRAPLIED. Cara & De Caro’kes zullen het komende schooljaar rondreizen met deze “Octopus Dreamshow”.

Verschillende Vilvoordse basisscholen namen actief deel aan de STRAPdag en waren uiteraard ook uitgenodigd op het Bolwerkplein voor de leuke show.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise