Heel wat te beleven in park Kruikenburg tijdens Buitenspeeldag

Op 19 april trekt jong Vlaanderen weer naar buiten voor de jaarlijkse Buitenspeeldag. Net zoals in vele andere gemeenten organiseert het gemeentebestuur van Ternat dan tal van activiteiten. Die gaan door in park Kruikenburg. Terwijl de kinderen naar hartelust ravotten, kunnen de ouders iets drinken in het buitenspeelcafé. Er zullen springkastelen opgesteld staan, je kan minivoetballen of reuzespelen uittesten, je vrienden uitdagen met een potje archery tag of langslopen in de pop-up bib.

Er zal ook een grimestand zijn en je kan glittertattoos laten zetten. Bovendien is er ook een kleuterdorp voor de allerkleinsten. Iedereen is welkom van 13 tot 17 uur. De toegang tot park Kruikenburg is volledig gratis. Kinderen onder de 8 jaar moeten wel begeleid worden door een volwassene.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws