Inwoners zorgen voor warm Ternat

Om tijdens de kerstperiode extra sfeer, licht, verbondenheid en warmte te brengen, werkte de gemeente een programma uit met een waaier aan activiteiten om er een leuke en warme eindejaarsperiode van te maken. Zing, brei een muts, speel een spel, ga op pad met de kerstzoektocht, pak je cadeautjes feestelijk in met warm inpakpapier, laat de kunstenaar in je los en maak een mooie raamtekening of kom in de bib een tas hartverwarmende chocomelk drinken. Ook de studenten worden niet vergeten. De gemeente voorziet dit jaar 3 blokspots waar je in alle rust en warmte kan studeren. Na een blokperiode volgt een blokpauze met sporten, gamen, film kijken of croques eten. 

Ontdek het volledige programma op ternat.be/warmwinternat2022. 

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws