Kort Ternat: Gemeente zet gezondheidswandeling op poten

De 2021-editie van Tournée Minérale wordt door Logo Zenneland dit jaar gekoppeld aan wandelen. Naast het promoten van de alcoholvrije maand in februari, wil Logo Zenneland de wandelzin versterken. Daarom werden de aangesloten gemeenten aangezet om een gezondheidswandeling op poten te zetten. De gemeente Ternat stapte enthousiast mee in het project. De sportdienst stippelde samen met de dienst Welzijn een wandelroute uit door de gemeente. Onderweg werden QR-codes aan paaltjes gehangen die de wandelaars kunnen scannen. Achter die QR-codes staan verschillende gezondheidstips. Zo worden de wandelaars tijdens hun staptocht nog meer geïnformeerd over Tournée Minérale en andere gezondheidsinitiatieven. De wandeling vertrekt in Wambeek. Van daaruit kunnen wandelaars de pijltjes volgen.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws