Midzomer Wambeek blijft feestelijke topper

De 21ste driedaagse Midzomer Wambeek werd opnieuw een onvervalste succeseditie.

De legendarische Schuimparty op vrijdag was goed voor 2.300 bezoekers en het avondje Klass’X op zaterdag haalde ruim 1.300 bezoekers. De fuif op zaterdag werd wel ontsierd door een korte vechtpartij, waar de politie moest tussenbeide komen en één persoon naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Ook het mosselrestaurant op zondag blijft een topper. Er werden 1.050 kg mosselen en 65 kg stoofvlees verkocht.

Het straattheaterfestival StraPatZen lokte opnieuw enkele duizenden bezoekers, al werd het programma verstoord door een korte regenbui. Alles werd even stilgelegd, waarna de negen straatacts hun respectievelijke shownummers met een half uur vertraging toch nog konden afwerken.

Midzomer Wambeek steunt dit jaar als goede doelen de werken van Ziekenzorg Wambeek, Zonnelied Eizeringen en Oxfam Trailwalker.

midzomer wambeek strapatzen