Beker van Brabant : Strombeek wint vlot van Dilbeek

Het seizoen begint pas binnen enkele weken, toch moeten onze ploegen elke zondag aan de slag in de beker van Brabant. Dilbeek kreeg eersteprovincialer KFC Strombeek over ploeg. Bij Dilbeek stond Mirko Ambrogetti aan de aftrap, de goalgetter die in het tussenseizoen KFCS verliet. Die zag met lede ogen aan hoe de thuisploeg op alle fronten een stapje te laat kwam en doelpunten van De Cat, De Buyser en Meftah zorgden voor de 0-3 ruststand. Na de rust maakten De Cat en Meftah de 0-5 overwinning compleet. Binnen enkele weken start het echte werk voor de jongens van Alain Cneudt, die hoopt op bevestiging na het sterke seizoen van verleden jaar.

Wolvertem bekert verder

Wolvertem bekert verder in de beker van België na een krappe zege tegen Rixensart. Dimitri Woussen zorgde voor het enige doelpunt van de match.

Topartikels bij Goeiedag.be