Midzomer Wambeek wordt weer knaller (+ vrijkaarten)

[pullquote]Goeiedag en Midzomer Wambeek geven voor vrijdag en zaterdag telkens 5 gratis kaarten weg. Stuur als de bliksem een e-mail naar info@goeiedag.be met vermelding van jouw keuze voor vrijdag of zaterdag[/pullquote]

Midzomer Wambeek gaat na de zeer succesvolle jubileumeditie van vorig jaar ook deze zomer voor een knaleditie.

Op vrijdag 1 augustus wordt gestart met de alom bekende schuimparty. Op het programma staan onder meer de twee Schepdaalse broers Stereo Killah en, rechtstreeks vanuit Carré, Lester Williams met de NRG Crew, een team van professionele dansers die op de beats van Lester het publiek naar hogere sferen brengt. Afsluiter is Gunther D, de man die enorm bekend is voor zijn 2 botsautomixen waar niemand genoeg van krijgt.

Op zaterdag 2 augustus wordt onder de noemer Klass‚ÄôX verder gevierd met de Soulbrothers en hun nieuwste show ‚ÄėBack To The Future‚Äô. Wim Soutaer, Charel van Domburg en Vincent Goeminne brengen een mix van bekende nummers en gloednieuwe medleys. Om middernacht laat Sven Ornelis zijn niet-zo-juiste hits op het publiek los.

Ook op zondag 3 augustus wordt de succeslijn van de vorige jaren doorgetrokken. Zondag is een familiedag bij uitstek met niet alleen het traditionele mosselfestijn maar ook het gratis straatspektakel StraPatZen.

Elf nationale en internationale gezelschappen van straatartiesten zorgen voor een perfecte familiedag. Topnamen dit jaar zijn onder meer de Engelse kooidansers van Motionhouse en het Canadese duo Strange Comedy, afkomstig uit de stal van Cirque du Soleil. Eventi Verticali (Itali√ę), dat drie jaar geleden al de show stal in Wambeek met kunsten op de kerktoren, zorgt met een nieuwe spectaculaire act voor een schitterend slotspektakel.

Voor de 3de maal op rij is er op zaterdag in Sint-Pieters-Leeuw een gelijkaardig StraPatZen-programma.

De voorbije 20 jaar werd door vzw Midzomer meer dan 130.000 euro uitgereikt aan diverse goede doelen die steeds een lokale band hadden. Ook dit jaar wordt deze traditie verder gezet met ondersteuning aan Ziekenzorg Wambeek, Zonnelied Eizeringen en Oxfam Trailwalker.

==> VRIJKAARTEN: Goeiedag en Midzomer Wambeek geven voor vrijdag en zaterdag telkens 5 gratis kaarten weg. Stuur als de bliksem een e-mail naar info@goeiedag.be met vermelding van jouw keuze voor vrijdag of zaterdag

Midzomer Wambeek