Nieuwe namen op Rock Ternat: Axelle Red, A brand en The Opposites

Er zijn nieuwe namen bekend voor Rock Ternat, de afsluiter van het festivalseizoen. Axelle Red en A brand worden toegevoegd aan de line up op zaterdag 12 oktober. The Opposites sluiten dan weer de eerste festivaldag in stijl af op vrijdag 11 oktober.

Axelle Red’s internationale najaarstournee rond de cd ‘Rouge Ardent’ houdt halte in Ternat, terwijl A Brand er één van hun laatste optredens spelen voor een korte pauze. The Opposites sluiten dan weer hun wervellend festivalseizoen in stijl afsluiten.

Rock Ternat maakte eerder al vier namen bekend voor de 21ste editie van het festival: Arno, Coely, CJ Ramone en Biohazard.

Tickets kosten respectievelijk 28 euro op vrijdag, 32 euro op zaterdag en 49 euro voor een combiticket.

Tickets en info: www.rockternat.be.

Andere namen op de affiche worden in de loop van komend week bekend gemaakt. Rock Ternat gaat dit jaar door op 11 en 12 oktober.