Woning onbewoonbaar na dakbrand

Een woning in de Wolvenstraat in Pamel is tijdelijk onbewoonbaar nadat er donderdagmiddag brand is uitgebroken op de zolderverdieping. De brand ontstond vermoedelijk na een technisch defect aan de boiler. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, woedde de brand al fel op de zolderverdieping. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zich naar de onderliggende verdiepen verspreidde.

Toch is er ook daar schade, voornamelijk waterschade. De bewoners van het huis waren thuis op het moment dat de brand ontstond. De twee volwassen personen en hun kinderen van zes en een jaar konden zich in veiligheid brengen. Niemand raakte gewond. De brandweer moest wel de dakpannen verwijderen om het vuur volledig te blussen. Het getroffen gezin kan vermoedelijk opgevangen worden bij familie.

Topartikels editie Ninove-Dender