Strijtemse verenigingen steunen boerderij Sint-Franciscus

De ouderraad van Triangel Strijtem en de Strijtemse verenigingen KVLV, SAM, Gezinsbond, KLJ en JRK sloegen op 31 oktober de handen in elkaar  voor een Halloweentocht door de kleine baantjes van Strijtem. Meer dan 500 mensen kwamen opdagen om te griezelen en te genieten van de lekkernijen op de tocht.

2016-02-10 strijtemse verenigingen Halloweentocht (23)aDe winst van deze activiteit, goed voor 2.272,95 euro, werd zopas geschonken aan De Hoeve, het boerderijproject waarin de vzw Zonnelied, het MPC Sint-Franciscus en de scholengemeenschap Sint-Franciscus samenwerken.

Met deze bijdrage werden alvast twee kalfjes aangekocht en het is de bedoeling er verder mee te kweken. Wie graag een kijkje komt nemen in De Hoeve is welkom op 29 mei tijdens het jaarlijkse Hoevefeest.

De Strijtemse verenigingen geven afspraak voor een tweede editie van de Halloweentocht op zaterdag 28 oktober 2016.

(foto’s: Jacky Delcour)