Dartstand in café Koornmole groeit uit tot Dartsclub Koornmolen

Wat begon met een spontane samenkomst van enkele vrienden is uitgegroeid tot DC Koornmolen. Piet Stas, uitbater van het café Koornmolen, had het idee om een dartsclub op te starten. Ook vanuit klanten was er een interesse in een dartsclub. Ondertussen heeft club al een vliegende start genomen.

Pieter Stas en Liesbeth Clement zijn vanaf mei 2022 de nieuwe eigenaars van het café Koornmolen. In hun café hing van in het begin een dartstand waar mensen af en toe kwamen spelen. Door de vraag van meerdere personen om een dartsclub op te richten en door interesse van mensen op sociale media werd er beslist om de club op te starten. Uiteindelijk kwam de club tot leven eind september 2023.

Op korte tijd hebben 32 mensen zich al bij de club gevoegd. Ondertussen heeft de club ook al aan enkele wedstrijden meegedaan in de Halse Dartsliga. Vrijdag hebben ze hun eigen bekerwedstrijd georganiseerd.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws