Voetbaloverzicht: Groot-Dilbeek A stunt tegen koploper

Na een uitzonderlijk lange winterstop omwille van de door u bekende reden werd er dit weekend opnieuw competitievoetbal gespeeld. Pepingen-Halle A pakte de overwinning van de hoop. Het won met 3-1 van Wijgmaal en toont dat het zich nog niet bij de pakken heeft neergelegd. Mits een zege volgende week tegen rode lantaarn Houtvenne kan de fusieploeg een gouden zaak doen. In de derde amateurklasse A ging HO Wolvertem-Merchtem met 2-0 onderuit op het veld van Hamme. Slechte generale repetitie met het oog op de derby van volgend weekend tegen SK Lebbeke. Voorde-Appelterre speelde 1-1 gelijk tegen Eppegem en behoudt zijn zevende plek in de stand.

KSC Grimbergen A in de slotminuut

In eerste provinciale boekte KSC Grimbergen A een belangrijke 1-2 zege op bezoek bij Bertem-Leefdaal. Dankzij een doelpunt van Rune Gaudaen in de slotminuut kruipt blauwwit mondjesmaat omhoog. Borght-Humbeek A en Wambeek-Ternat A delen de tweede plaats. Wambeek-Ternat A versloeg VK Liedekerke met 0-2 en Borght-Humbeek A liet zich in eigen huis niet verrassen door hekkensluiter Aarschot.

In tweede provinciale B smeerde Groot-Dilbeek A leider EUR Kraainem A zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. Medeleider Mazenzele-Opwijk A profiteerde optimaal en staat na de 2-0 zege tegen Herne A los op kop. Asse-Zellik A legde Woluwe-Zaventem A met 3-1 over de knie. Onderin won KFC Meise A met 0-3 van Leeuw-Brucom. Hoopgevende zege in de strijd om de degradatie.

Onverwacht verlies FC Beigem A

In derde C kreeg FC Beigem A een 4-1 nederlaag om de oren van Moorsel. KFC Meise B moest noodgedwongen forfait geven tegen leider Zemst. KSC Grimbergen B won eenvoudig en ruim met 4-0 van Sint-Jozef Londerzeel en ook Infinity Vilvoorde hield met een 1-0 zege de drie punten thuis tegen Melsbroek B.

In reeks D won Kobbegem met 4-2 van Toekomst Relegem. Asse-Ter-Heide A verweerde zich kranig tegen leider Beersel-Drogenbos maar kon een nipt 2-1 verlies niet vermijden.

Topartikels bij Goeiedag.be